Over Vrouwennetwerk Rijnstreek

Netwerken…met wie ?

Vrouwennetwerk Rijnstreek is een actieve club professionele vrouwen uit Alphen aan den Rijn en wijde omgeving, die een verantwoordelijke positie op de arbeidsmarkt innemen. De leden zijn afkomstig uit het bedrijfsleven, non-profit en overheid of actief als zelfstandig ondernemer. Er zitten leidinggevenden bij, advocaten, journalisten, vrouwen uit diverse geledingen van het bedrijfsleven en de zorg.

Netwerken… waarom?

Het netwerk biedt vrouwen de mogelijkheid hun kennis en ervaring op werkgebied met elkaar te delen. Vrouwen kunnen er contacten leggen en elkaar informeren over actuele ontwikkelingen. De bijeenkomsten zijn een stimulans om jezelf, persoonlijk en professioneel, te blijven ontwikkelen. Ons motto is dan ook ontmoeten – delen – inspireren.

Netwerken… hoe werkt dat?

Zes keer per jaar komen de leden bijeen bij een restaurant in het Groene Hart. De tijden zijn van 18:00 – 21:30 uur. We borrelen samen, praten elkaar bij en genieten van een diner of buffet. Aan tafel wordt een ‘hoe gaat het met mij’-rondje gedaan en iemand kan vragen om een dilemma te mogen inbrengen of wat dieper in te gaan op iets dat haar bezighoudt. Daarnaast hebben de leden de mogelijkheid om zich bij subgroepen aan te sluiten om samen naar de film of een museum te gaan.

Netwerken… halen en brengen

Het netwerk is een hechte club, waarbij we investeren in elkaar. Iedere netwerkster heeft een eigen inbreng waarmee de anderen haar voordeel kunnen doen en vice versa. Om onderlinge verbondenheid te bereiken en te behouden verwachten we dat je regelmatig aanwezig bent.