2006 – Adrie den Hertog

Het Vrouwen Netwerk Rijnstreek heeft op zijn ledenvergadering, donderdagavond 16 februari, Adrie den Hertog benoemd tot netwerkster van het jaar 2006.

Adrie den Hertog, eigenaar van webdesignbureau Zin In Webdesign, is zo’n vrouw. Ze is een zeer actief netwerkster: Zij inspireert vele vrouwen zich aan te sluiten bij het VNR. Ze dwingt bewondering af omdat ze niet alleen haar werk uitstekend weet te combineren met haar gezin, maar ook nog eens op eigen kracht is uitgegroeid van activiteitenbegeleidster in diverse verpleeghuizen tot zelfstandig ondernemer in een geheel andere branche. Sinds 2002 runt zij haar eigen bedrijf, eerst gecombineerd met parttime werkzaamheden voor de Stichting ContinU; vanaf 2004 als fulltime ondernemer.

Adrie wordt door het netwerk bijzonder gewaardeerd om de wijze waarop ze deze omslag in haar carrière heeft bereikt. Adrie den Hertog (42) woont in Alphen. Ze volgde onder meer opleidingen activiteitenbegeleiding, HBO Sociaal Pedagogische hulpverlening en een opleiding professioneel webdesign. Een van haar nevenfuncties is bestuurslid Stichting tot Behoud van het Sociaal en Cultureel erfgoed De Ridderbuurt. Den Hertog is in deze Ridderbuurt opgegroeid. De website van Adries bedrijf is www.zininwebdesign.nl.