2020 – Martine Vecht

Tijdens Internationale Vrouwendag 2020 is Martine Vecht, verkozen tot Netwerkster van het jaar 2020 van Vrouwennetwerk Rijnstreek (VNR).

Martine Vecht is een veelzijdige vakvrouw, die zich actief inzet voor het netwerk, niet alleen in de programmacommissie maar ook als betrokken lid. Zij zet zeer gedreven haar eigen vak in de picture en leidt met haar School voor Organizing sinds 2011 anderen op met haar eigen opleidingsaanbod. Ze ontwikkelde onlangs de opleiding Interne Business Organizer, waardoor ze een nieuwe doelgroep aanboort.

Zij heeft meerdere publicaties op haar naam staan (zie www.martinevecht.nl)  en rond naast haar drukke bezigheden ook nog een studie Psychologie af. Ze is oprecht geïnteresseerd in anderen, biedt een luisterend oor, deelt haar kennis en ervaring en zet deze graag in om een ander verder te helpen.

Netwerkspeld

De netwerkster van het Jaar ontvangt een netwerkspeld die edelsmid Will de Heij speciaal op maat maakt. Zoals Will omschrijft in haar toelichting: “In de speld is weergegeven hoe de interventie van Martine rust en duidelijkheid schept in tijden van onrust en chaos. De groene nefriet staat symbool voor hulpvaardigheid, rust en balans” Meer over het tot stand komen van de speld (PDF).