2022 – Karen Visser

Tijdens Internationale Vrouwendag 2022 is Karen Visser, verkozen tot Netwerkster van het jaar 2022 van Vrouwennetwerk Rijnstreek (VNR).

Karen is met haar bedrijf New Broom actief als werkplektrainer en senior professional organizer. Vanuit haar bedrijf New Broom geeft zij sinds 2009 trainingen en workshops over effectiever en efficiënter werken.

Ze heeft inmiddels al diverse artikelen geschreven voor Management Support Magazine en ook meerdere boeken zoals ‘Vandaag begin ik echt’, over uitstelgedrag (2018) en ‘Infodetox’, het boek dat ze lanceerde tijdens een presentatie bij VNR. Karen is in staat om snel in te spelen op ontwikkelingen in het werkveld. Karen wordt gezien als erkende autoriteit op haar vakgebied en daardoor regelmatig gevraagd om haar visie te delen in kranten en op de radio.

Daarnaast zet zij zich in voor maatschappelijke doelen zoals Stichting Vuchteling en het Sophia Kinderziekenhuis en is zij moeder van twee adoptiekinderen uit China met ‘special needs’.

De netwerkster van het Jaar ontvangt een netwerkspeld die edelsmid Will de Heij speciaal op maat maakt.

Will omschrijft in haar toelichting: “In het speldje heb ik in donker zilver hersenspinsels weergegeven die niet makkelijk zijn te ontwarren. Op het blik is alle wirwar geveegd met de bezem van “New Broom”. En dan daarboven, ben  jij, weergegeven in de vorm van een jade edelsteentje en laat je je “blik“ hierover gaan, veegt het blik schoon zodat en er een mooi helder en leeg gepoetst blik over blijft…”

Meer over de tot standkoming van de speld>>