2021 – Merlijn Bles

Tijdens Internationale Vrouwendag 2021 is Merlijn Bles, verkozen tot Netwerkster van het jaar 2021 van Vrouwennetwerk Rijnstreek (VNR).

Merlijn Bles is sinds 2007 werkzaam als senior communicatieadviseur bij ZonMw. Deze organisatie stimuleert gezondheidsonderzoek en zorginnovatie. Het afgelopen jaar heeft Merlijn de communicatie rondom het onderzoek naar COVID-19 gecoördineerd. Het was hectisch, hard werken en mooi teamwork.

Merlijn is een constante factor in ons netwerk. Ze is vrijwel altijd aanwezig, deelt regelmatig haar kennis, toont oprechte interesse in anderen en neemt initiatief om leden te betrekken. Ze is bescheiden maar terecht, na meermaals genomineerd te zijn, nu verkozen tot Netwerkster van het Jaar. Zij is een bevlogen lid, altijd attent en zorgzaam, een voorbeeld van een goed netwerkster.

Netwerkspeld

De netwerkster van het Jaar ontvangt een netwerkspeld die edelsmid Will de Heij speciaal op maat maakt.

Zoals Will omschrijft in haar toelichting: “In de speld is de letter C verwerkt, deze staat voor Communicatie, Covid-19, Contact leggen, Constante factor en Cultuur en vooral een vorm die omarming weergeeft”

Meer over het tot stand komen van de speld (PDF).