2011 – Manon Brugman

Manon Brugman is eigenaar van UMAI, Centrum voor Bewust Zijn in Alphen aan den Rijn is gekozen tot netwerkster van het jaar 2011. Zij heeft de plannen voor UMAI doorgezet, ook in deze moeilijker tijden vanuit haar geloof in balans tussen lichaam en geest. Vanuit die visie inspireert ze mensen en wordt ze geprezen om haar lef.

UMAI is een gezondheids- en trainingscentrum voor iedereen die zoekt naar evenwicht tussen lichaam en geest. Er is een breed aanbod aan cursussen, trainingen, workshops en presentaties. Er zijn diverse praktijken voor complementaire therapie en behandeling gevestigd. Aandacht, duurzaamheid en verbinding zijn belangrijke kernwoorden.

Ze heeft een bewuste manier van leven met oog voor evenwicht en duurzaamheid. Met UMAI heeft zij een centrum neergezet, waar mensen werken die openstaan voor en geïnspireerd worden door samenwerking met anderen en daar hun creatieve energie aan ontlenen. Mensen die denken in mogelijkheden en gericht zijn op samenwerking en wederzijdse inspiratie.