2013 – Ingrid Schouten

Ingrid Schouten (links), commercieel directeur bij Van Harte & Lingsma, is op 8 maart verkozen tot Netwerkster van het jaar. Ingrid is commercieel directeur bij het trainingsinstituut Van Harte & Lingsma. Bij de overstap naar Van Harte & Lingsma schroomde Ingrid niet om advies en tips te vragen aan het vrouwennetwerk. Zij ging bij Van Harte & Lingsma immers leiding geven aan een team van vrouwen. Inmiddels is Ingrid commercieel directeur. Ook in deze tijd waar bedrijven bezuinigen, ziet zij kans Van Harte & Lingsma goed onder de aandacht te brengen. Netwerken staat bij Ingrid hoog in het vaandel. Zij is lid van de NCD (Nederlands Centrum van Directeuren en Commissarissen) en van de Kiwani’s. Dit is een club die zich bezig houdt met het werven van fondsen voor goede doelen voor kinderen in de regio. Daarnaast is zij ook nog lid van de SMA, de sales management association. Verder is zij betrokken bij het sollicitatieproject van scholen om kinderen te helpen hun sollicitatie-skills te vergroten en is zij in te zetten bij dagjelesgeven.nl.

Ook is Ingrid een buitengewoon sportief mens: zij loopt veel en graag hard. In dat kader heeft zij meegedaan aan Alpe d’HuZes en is zij afgelopen jaar 3x de berg omhoog gerend. Op dit moment is zij in training voor haar eerste marathon die zij hoopt in Berlijn te gaan lopen.