2016 – Adrie den Hertog

Adrie den Hertog wederom ‘Netwerkster van het jaar’

Adrie den Hertog, onder andere bekend vanwege haar bedrijf Zin in Webdesign en initiatiefneemster van ZZP Alphen aan den Rijn, is op 8 maart verkozen tot Netwerkster van het jaar. Dit jaar viel de eer te beurt aan Adrie den Hertog. De andere genomineerden waren Amanda Rogaar, eigenaresse van Rogaar Administratie in Alphen aan den Rijn en Carina Canoy, eigenaresse van Project + Contract in Alphen aan den Rijn.

Tien jaar na dato is Adrie den Hertog opnieuw Netwerkster van het Jaar en je bent dus een echte netwerkster als je wederom Netwerkster van het Jaar wordt. Adrie is al jaren eigenaar van Zin in Webdesign. In deze onderneming benut ze haar creativiteit door websites te maken en te onderhouden. Zij doet dit door het volledig uit handen te nemen en de website kant en klaar aan te leveren óf de ondernemer dit te leren waardoor hij/zij het altijd zelf in handen heeft. Een aantal jaren geleden was zij de oprichtster en drijvende kracht achter Zin in Ondernemen. Zij had ook het lef hiermee weer te stoppen. Daarnaast is zij één van de initiatiefnemers van ZZP Alphen, een netwerk voor zzp’ers. Adrie weet haar ondernemingen en initiatieven goed in de publiciteit te brengen, is actief op social media en zij is voor velen een inspiratie.

De Netwerkster van het jaar valt op doordat ze bijvoorbeeld: doorgegroeid is in haar werk, anderen stimuleert en inspireert, een moedige stap heeft gezet in haar loopbaan, zich op een onconventionele manier weet te profileren. Dat gaat zeker op voor de winnaar: Adrie den Hertog. Namens het vrouwennetwerk ontving zij een persoonlijk voor haar ontworpen sieraad uit handen van edelsmid Will de Heij.