2018 – Marian Humme

Marian Humme Netwerkster van het Jaar 2018

Marian Humme heeft zich jarenlang ingezet binnen de programmacommissie en het bestuur van Vrouwennetwerk Rijnstreek (VNR). Zij is een top-netwerker, niet alleen binnen VNR, maar ook in andere organisaties. Met haar bedrijf Groene Hart Catering heeft zij zich inmiddels bewezen waarbij ze zich onderscheid door het gebruik van lokale producten van hoge kwaliteit. Ze maakt zich hard om het Groene Hart op de kaart te zetten en het agro-toerisme te ondersteunen.

Zij wordt onder andere gevraagd voor catering bij de Tweede Kamer. Daarnaast ontwikkelt zij zelf originele initiatieven zoals De Boerderij Aanschuifdiners en Wijn-spijsvaartochten met trekschuit ‘Jan Salie’. Tevens is zij een van oprichters van de buurtmoestuin in Bodegraven. Sinds kort verzorgt zij ook een cursus ‘Koken voor klein budget’ met als doelgroep de klanten van de voedselbank. Marian  doet dit alles met charme en overtuiging. Zij is een fijn mens om mee samen te werken, aldus de leden van het netwerk.

Netwerkspeld

De netwerkster van het Jaar ontvangt een netwerkspeld die edelsmid Will de Heij speciaal op maat maakt. Zoals Will omschrijft in haar toelichting: “De speld is een natuurlijke weergave met groene weiden, koeien, groenten, kazen, mooi gedekte tafels en een bloemetje daarin verwerkt. Dit alles uit het Groene Hart. Met daarin verwerkt een hart, los en open weergegeven in de hoop dat Marian nog heel veel voor het Groene Hart mag betekenen.”

[srizonfbalbum id=4]