2019 – Ingrid van Dam

Tijdens Internationale Vrouwendag 2019 is Ingrid van Dam, verkozen tot Netwerkster van het jaar 2019 van Vrouwennetwerk Rijnstreek (VNR).

Ingrid van Dam is in 2006, vanuit een vast dienstverband, gestart als zelfstandig HR-interim adviseur. Inmiddels heeft zij haar bedrijf Keer.nu verder ontwikkeld met diverse diensten zoals het uitvoeren van Arbeidsdeskundige onderzoeken en re-integratiebegeleiding. Afgelopen jaren heeft zij zich actief ingezet voor het programma van het vrouwennetwerk. Met haar inzet zorgt zij dat mensen zich betrokken en welkom voelen bij VNR. Zij is een zorgvuldig netwerker die bereid is om contact te leggen en haar contacten te delen en zo mensen te verbinden.

Tijdens de ledenvergadering vorige maand heeft zij zich tevens bereid getoond om de voorzittersrol van het netwerk op zich te nemen. Speerpunt is dat we met elkaar willen zorgen dat VNR een aantrekkelijk netwerk blijft, ook in de toekomst. Dit jaar zullen we als netwerk aandacht besteden aan de positionering van VNR en daarin wil Ingrid de trekker zijn.

Netwerkspeld

De netwerkster van het Jaar ontvangt een netwerkspeld die edelsmid Will de Heij speciaal op maat maakt. Zoals Will omschrijft in haar toelichting: “In de speld heb ik haar eigenschappen en kwaliteiten gevisualiseerd; menselijke betrokkenheid, verbinding maken, strategisch werken, resultaatgericht, zakelijke professionaliteit met een energieke inbreng.”

26e Netwerkster van het jaar

Sinds 1991 kiest het Vrouwennetwerk Rijnstreek jaarlijks iemand uit haar midden die zich heeft onderscheiden door haar eigen ontwikkeling op professioneel gebied of een bijzondere rol heeft gespeeld bij de ontwikkeling van anderen. De Netwerkster van het jaar valt op doordat ze bijvoorbeeld: doorgegroeid is in haar werk, anderen stimuleert en inspireert, een moedige stap heeft gezet in haar loopbaan of zich op een onconventionele manier weet te profileren.
In 2019 bestaat Vrouwennetwerk Rijnstreek 35 jaar en heeft zij voor de 26e maal een Netwerkster van het jaar gekozen. De netwerkster van het jaar vervult een heel jaar de ambassadeursrol voor het netwerk.

Foto’s

[srizonfbalbum id=14]